O nama

Sa preko tri decenije uspešnog poslovanja kako na domaćem tako i na stranom tržištu, nastojimo da prosperitetno širimo grane poslovanja kao i da u njima postanemo lideri. Monera u okviru svoje palete saradnika, uspešno sarađuje sa partnerima koji su na vodećim pozicijama u svojim branšama. Trudeći se da održimo razvoj i korak sa inovacijama Monera je počela da razvija sopstvene brendove koji bi tržištu obezbedili potpunu notu.

Moto firme je od početka „sve najbolje na jednom mestu“ kao i „naš prioritet pouzdanost i kvalitet“.

Za kvalitet proizvoda i celokupnu ponudu višestruki smo dobitnici nagrada Turističkog oskara, Zlatno turističko srce, Partner godine jugoistočne Evrope, pobednici kvaliteta i šampioni kvaliteta na sajmovima hotelske i restoranske opreme LORIST u Novom Sadu i mnogih drugih priznanja. Rezervne delove obezbeđujemo najmanje 10 godina po prestanku proizvodnje modela pa samim tim možete biti sigurni kupovinom kod nas, da će Vaš proizvod biti održavan i servisiran.

Monera je autorizovani diler i serviser za kompanije: Angelo Po, Fimar, Forcar, Dr Zanolli, Mac Pan, Paderno, Alexandersolia…